Dette er en valgt bestyrelse fra generalforsamling pr 30/9-17 Vi er:

Jimmy Madsen

JimmyFormand

Jimmy er 36 år og bor i Frederiksværk sammen med sin kæreste igennem snart 2 år.
Hans nervebetændelse/neuropati stammer, efter hvad lægerne siger, enten fra diabetes eller lavt stofskifte - det er de usikre på.

Micke Schou

MickeKasserer/Bestyrelsesmedlem

Micke er 25 år og bor i Frederiksværk. Grunden til at Micke er aktiv i foreningen er, at han er pårørende til en person med neuropati. Han kan give sit unikke perspektiv på livet med en som lever med neuropati - han ved hvordan der er at opleve det fra den anden side.

Nadia Jensen

Bestyrelsesmedlem

Mit Navn er Nadia Jensen, jeg er 34 år og har en del erfaring fra tidligere i forbindelse med Foreningsarbejde.
Jeg lider ikke selv af Neuropati, men min mindste Søn er alvorligt syg og ramt på flere niveauer..... hvor Neuropati er påpeget, derfor optager dette min interesse.

Alt hvad vi forbinder med kroppens funktion har min store interesse, da flere ting hænger dybere sammen om så det er videnskabeligt påvist el. Ej.

Maibrit H. Andersen

Bestyrelsesmedlem

Maibrit er 47 år, og gift med sin skønne mand, Kell på 50 år. Han er guld værd da han er der i tykt og tyndt trods sygdom og modgang gennem mange år.  Bor pt i Solrød strand,  men forventer at vende tilbage til Århus når hus er solgt.

Sacha R. Vilhelmsen

Sacha er 25 år og bor i Frederikssund, sammen med hendes kæreste gennem snart 2 år.
Hun er aktivt medlem af et udvalg under Frederikssund vikingespilsforening og til dagligt studere hun.
Hendes mor er igang med en udredning, hvor hendes læge mistænker neuropati i hendes fødder.

Gitte Juhl

44 år, lidt endnu ;)
 - bor i Guderup på Als
- 2 voksne børn på 20 og 23 år