surfingHerunder har vi samlet et par links til forskellige gode ting på nettet, der kan have relevans for dig med neuropati. Har du et godt link? Send det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Medicin og kosttilskud

• VitaViva
  • Hos VitaViva kan du købe kosttilskud til lindring af neuropatien. Blandt andet Alfa-Liponsyre, der er lovlig at importere.

• Hjælper cannabis på neuropatiske smerter? (Does Cannabis Help Treat Neuropathic Pain?)
    Engelsk artikel om cannabis og neuropati

Neuropati generelt

Smerter

Alternativ behandling

Andre foreninger

• ME-foreningen
    Patientforening for sygdommen ME (Myalgisk Encephalomyelitis/Postviralt Træthedssyndrom). ME er en alvorlig neuro-immun sygdom der involverer dysfunktion af centralnervesystemet, immunsystemet samt mitokondrierne.