Det er med stor beklagelse at vinderne først er trukket i denne måned.

Foreningen har ikke været klædt ordentligt på til at afholde en konkurrence. Der har været tekniske udfordringer med at få udtrukket nogle vindere. Det er self med stor beklagelse at vi ikke har kunne overholde den deadline der var blevet lavet.
Fejlene vil derfor blive rettet op, og vi har fået en fuldtallig bestyrelse, vi har derfor fået nye kræfter til at fuldføre nogle nye visioner og nye mål fremad rettet.

Bestyrelsen har haft lagt hovedet i blød for at finde ud af hvad der skulle ske med denne konkurrence, og for at få gjort skaden god igen.
Bestyrelsen har derfor tænkt at alle vindere for 1 stk Tamanu olie 30 ml grundet den lange ventetid.

Vinderne af Neuropatiforeningens konkurrence.

Navn: Janni Madsen, 1 stk gavekort på Frokostbøf for 2 på Jensens Bøfhus. Værdi 199kr.

Navn: Trine Karen Haim, 1 stk gavekort til Bellevue værdi 299 kr.

Navn: Sally Elisabeth Larsen, Valgfrit gavekort værdi 200 kr. Vinderen kan tage kontakt til Formanden på 24997181 for at fortælle hvilket gavekort man ønsker at få.

Navn: Lenette Raahauge Bjerregaard, Massageolie fra Cleopetra.

Navn: Nancy Nebel, Massageolie fra Cleopetra.

Olien fra Cleopetra kan vinderene og øvrige medlemmer læse mere om på foreningens hjemmeside. Derudover er der yderlig info om olien m.m på vores samarbejdspartner Cleopetra`s hjemmeside.

Neuropatiforeningen ønsker vinderne tillykke, og vil samtidigt gerne takke for jeres deltagelse og støtte.

De venligste hilsner Neuropatiforeningen.

Bliv medlem

Det koster 150 kr i kontingent årligt at blive medlem af Neuropatiforeningen, så hvorfor ikke støtte op om den gode sag?

Bliv medlem